Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2010 00:25 - Искаш ли секс?
Автор: rossasommer Категория: Тя и той   
Прочетен: 10571 Коментари: 25 Гласове:
13

Последна промяна: 14.07.2010 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това беше най-скорострелната му свалка в чата. По навик се отбиваше след работа в  един интернет клуб срещу хотел „Плиска”. Напоследък беше зле с парите, а и не му се стоеше кой знае колко сред дим и тийнейджърска гюрултия. Не беше отявлен чатър, час-два му бяха достатъчни да се разтовари от ядовете на работа, да се постопли, да се отпусне. Беше му станало ритуал да изпива на бавни глътки бутилка от любимата си ктла докато сваля мадами. 

Не преставаше да се удивлява какво странно нещо е интернет. Уж измислен като средство за общуване, а в залата седяха към стотина души,
един до друг, все едни и същи, без да разменят и дума помежду си. Даже направо враждебни един към друг. Беше чувал истории за хора на съседни компютри, които говорят часове наред помежду си без да подозират, че са на ръка разстояние. Шантаво до немай къде. На практика всеки чатър си беше един самотен остров, насаме със своя компютър. Той обаче си държеше на живия контакт.

Докато се зареди акаунта му по навик надникна в екрана на съседа си - отпуснат мъж на около 45, бясно чаткащ по клавишите. Разпозна сайта веднага - Elmaz.com. Винаги му ставаше смешно когато подобни дъртаци препускаха след отминалата си младост. Тези изобщо ставаха ли за нещо, освен да омайват 15-16 годишни момиченца с обещания за върховен секс? Нещо трудно му се удаваше да си представи един такъв да успее изобщо да го вдигне. Бррррр! Ако зависеше от него щеше да забрани секса след 40. От естетични съображения. 

От висотата на своите 23 години не можеше да разбере и друго: какво привлекателно има в една 15 годишна пикла, та старчоците толкова са залудели по тях? Беше чукал две такива. Едната се уплаши и
избяга като видя инструмента му. Другата беше яко разработена и в двете дупки, но не му направи никакъв кеф. Беше като салата от маруля – свежа и напълно безвкусна. На сутринта едва я изгони да си ходи, била се привързала, моля ви се! Оттогава избягваше хлапачки.

Влезе по навик в българския секс канал. Ако проработеше късмета му щеше да си намери някоя за тази вечер.
Припомни си оня луд секс маратон на морето. Приятелката му беше уредила да работят като бармани в Китен и си изкараха страхотно лято там. Но откак се върнаха в София, тя се прибра при мъжа и детето си и той остана на заден план. Затова се навираше в секс канала, в търсене на секс за мига. 

Опита да се съсредоточи в разговорите в чата. Все същите хора, все същите тъпотии. Почна да разглежда никовете вдясно. Един от тях привлече вниманието му с нещо, неизвестно какво. Заговори директно по темата. Каза просто: "Искаш ли секс?" и все пак се изненада от също така директния отговор: "Къде и кога?".

Хехе, прословутата му интуиция отново беше в ход. Ловецът в него се събуди. Облегна се назад, запали цигара, вдиша с наслада и чак тогава отговори: "Където кажеш, мила. Твой съм за цялата нощ!" Да я видим сега нафуканата мадама как ще отреагира. Тя обаче май наистина говореше сериозно. Каза, че е в София по работа и го покани в хотела си. А преди това предложи да го заведе на ресторант, не обичала да вечеря сама. Предупреди го, че е на средна възраст и определено не е хубавица, но той дотолкова бе запален от идеята, че пропусна това край ушите си. Не беше за вярване колко лесно и бързо му върза! Да живее интернет!

Уговориха си среща след 30 минути, колкото да успее да се придвижи до хотела й. Тръгна натам все още невярващ, че не е номер. Сети се чак пред хотела, че в бързината не беше попитал как да я разпознае. Нищо, ако не е тенекия, все ще се намерят. Застана точно пред главния вход и загледа минаващите. Една нис
ичка жена на годините на майка му забави ход и се огледа. После влезе в хотела. Не, не е тази. Той отмести поглед и се отдръпна по-далеч от входа. След малко телефона му звънна, беше жената от чата. Описа се точно като тази, която току-що беше влязла. За пръв път се запита знае ли какво всъщност прави. После тръсна глава и си каза:"Какво пък, поне ще изкяря една вечеря, после винаги мога да я отсвиря". 

Същата жена излезе от хотела и се вгледа в тъмнината.
Под луминисцентното осветление на входа му се стори още по-ужасна. Той се поколеба за последно, после приближи и се представи. Жената се усмихна и го попита само: "Пица или китайско?". Избра пица и закрачиха в тъмното към най-близката пицария. Чак като съблякоха връхните си дрехи и седнаха на масата, той успя да я огледа. Неволно се запита какво ли биха си казали приятелите му, ако го видеха с нея. Него, супер готиния млад пич в компанията на тази лелка. Щяха да се смеят до припадък. И да го поднасят при всеки удобен случай в следващите 10 години. А се беше помислил за късметлия когато тя толкова лесно му върза тази вечер! 

Добре поне, че лелката не се скъпеше. Остави го да си поръча каквото и колкото поиска. Това го поотпусна малко. За него яденето винаги си беше от първостепенно значение и той мъъъъничко започна да я харесва. Ако не беше уговарял секс с нея, сега щеше да е почти
доволен. Но само като се сетеше какви глупости беше плещил в чата и му присядаше. 

Жената срещу него не хапна почти нищо. Той омете своята пица, а после и нейната. Стоплен и нахранен, пийващ бавно и с удоволствие поредната бира, почна да гледа по-ведро на нещата. Какво толкова, нали й прави компания? Сама беше казала, че без него изобщо нямало да вечеря, мразела да се храни сама. Ето, направил й беше услуга, която - съвсем нормално - тя щеше да плати. Иначе кога щеше да
излезе с такъв млад и атрактивен пич като него? Точно никога! И напълно помирен със съвестта си, той си поръча още една бира. 

Колкото и да не искаше да си го признае, жената отсреща го впечатляваше.
Имаше нещо в нея, което го караше да я слуша с внимание. Нещо в тембъра на гласа, в спокойната щ усмивка, в нещата, които казваше... Нещо неуловимо. Сам не разбра кога й разказа толкова много за себе си. Усети се чак когато почувства, че се опитва да я впечатли. Това искрено го изненада. Само преди два часа можеше да се закълне, че би повърнал, ако му бе предложила да го качи в стаята си. А сега бъбреше възбудено с нея и чак не му се тръгваше. 

Някъде след полунощ най-после станаха да си вървят. Жената само тихо го помоли да я отведе до входа на хотела. Страхувала се нощем сама по софийските улици. Не спомена нито дума за секс-уговорката им в чата. Вместо да въздъхне облекчено обаче, той се подразни. Тая сега какво, на интересна ли ще ми се прави?

Изведнъж го прониза абсурдната допреди миг мисъл: "Ами ако ТЯ НЕ МЕ ЖЕЛАЕ"? Не, невъзможно, за него жените се изпотрепват. И все пак? Мамка му, не можеше да разбере как така нисичката и усмихната жена го изкарваше от равновесие. Беше толкова уверена и непринудена, сякаш четеше мислите му.

Хвана го амбиция, затова когато стигнаха хотела и тя се приготви да се сбогува с него, той някак нервно смутолеви, че вечерта не е свършила и ще се качи с нея в стаята. С типичната си спокойна усмивка тя не възрази, а пророни, че може да използва без проблем второто легло в стаята.
Е това вече го вбеси! Проклета жена, нарочно си играе с него, но той знае как да се оправя с такива! Ще размаже непоклатимата й увереност! 

Факт, че я беше подценил от самото начало. Сега трескаво обмисляше стратегия как да й го върне, но пълния стомах и разнеженото блаженство след изпития алкохол не бяха на негова страна. Жената делово сподели, че има нужда да се освежи и се отправи към банята. Забави се колкото за един кратък душ и излезе оттам облечена с весела памучна нощница. Нито намек за секс. Седна на другото легло, зави коленете си с одеалото и усмихнато му предложи да се изкъпе и той. Без да го е изрекла, даваше да се разбере, че не държи на секс-уговорката им . 

Влезе объркан в банята. Тялото му, отдавна лишавано от секс,
си искаше своето. Какво пък толкова, ще излезе гол след като се изкъпе и просто ще я изчука. После обаче си представи спокойната й усмивка и всичката му арогантност се изпари. Егати жената, не можеше изобщо да проумее какво очаква от него. Преспокойно остави топката в неговата половина на игрището, той да се оправя.

За пръв път якия член, с който
така безумно се гордееше, не му се видя достатъчен, за да я впечатли. Може би защото докато вечеряха и той се хвалеше наедро с подвизите си, тя бе споменала мимоходом, че някога имала гадже с "огроооомен", но го зарязала, понеже твърде неграмотно си служел с него. Точно това "неграмотно" му се заби като гвоздей в съзнанието. Тази жена знаеше как да си служи с думите. И как неусетно да внушава респект. Мамка щ!

Излезе изпод душа замаян от жегата. Винаги беше обичал да се къпе с почти вряла вода, но сега се беше отплеснал в мисли твърде дълго и бе прекалил. Идеята да нахлуе в стаята гол и да й разкаже играта вече не му се виждаше добра. Щателно се подсуши, навлече слипа и тениската. За миг се поколеба, после с въздишка нахлузи и дънките. Облечен се почувства странно, но по-добре
така, отколкото да срещне ироничния й поглед, вперен в щръкналия му член.

Когато най-после излезе от банята, тя
лежеше с гръб и може би спеше. Не посмя да я заговори. Примирено легна в другия край на стаята. Не го свърташе обаче, беше полудял за секс. Да беше друга, досега да я е изчукал без да се церемони, обаче тая...

Улови се, че би дал всичко тя да го повика в леглото си. Кой знае защо искаше
инициативата да е нейна, което ще значи, че го е харесала, че го иска. Чувстваше се като на изпит, на който държеше да се представи блестящо.

Заигра се с gsm-а си, за да се разсея. Изведнъж му светна - ще й изпрати sms! Припряно написа: "Искаш ли секс?" и зачака отговор. Чула познатия сигнал тя се размърда сънено и посегна към телефона си. Прочете sms-а, и без да продума написа нещо. От екрана му закачливо светна: "Къде и кога? ;-) ".




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lotos16 - Впечатлена съм, Роуз...
13.06.2010 10:47
Разказът ми хареса... и героинята ми хареса...
Вечната истина, че когато си на 20, 40-годишните ти изглеждат като мумии, а когато станеш на 40, си казваш, че животът сега започна да става истински. :))))
Усмихнат ден ти желая!
цитирай
2. budha - м
13.06.2010 14:32
незнаех знаех че има интернет клуб спещу хотел Плиска! - mersi.
цитирай
3. rossasommer - Арогантната, нафукана младост :)
13.06.2010 14:35
кой не е минал през това? Бях на 14, когато баща ми, тогава на 38, ми се струваше истински динозавър :) И все пак, младите са прекрасни и, за разлика от по-възрастните, лесно надживяват предразсъдъците си. Като цяло младите хора са много по-толерантни от възрастните. Поне моите наблюдения го показват.
Мило, че си се отбила, Лотос цвете :)
цитирай
4. rossasommer - Всъщност не зная
13.06.2010 14:38
budha написа:
незнаех знаех че има интернет клуб спещу хотел Плиска! - mersi.


Инфото ми е отпреди 5-6г., може и да са го затворили. Беше една от големите "Матрици" :)
цитирай
5. compassion - Много хубаво пишеш
14.06.2010 00:34
Ако не бях 100 % сигурна, че никога такова нещо не ми се е случвало, щях да си помисля, че описва мен ... ха-ха-ха
цитирай
6. rossasommer - Младите мъже
14.06.2010 02:26
често се влюбват в зрели жени. Както и млади момичета в зрели мъже. Противно на коментарите в обществото, често подобни връзки са напълно некомерсиални и пропити с истинска любов. Наскоро излезе книга на австрийска авторка (за съжаление не си спомням името в момента), която в продължение на 20г. е проследила такива връзки, където разликата във възрастта на партньорите е над 15г. Абсолютно неочаквано се оказало, че именно връзката млад мъж-зряла жена са най-устойчиви и удовлетворяващи двамата партньори.
цитирай
7. karambol5 - Много ми хареса написаното :))) И ...
14.06.2010 11:22
Много ми хареса написаното :)))
И ме разсмя и ми достви огромно удоволствие докато го четях :))))))))))))
Приеми моите комплименти :)))Най-искрени :)
цитирай
8. rossasommer - И аз се забавлявах много
14.06.2010 12:46
karambol5 написа:

И ме разсмя и ми достави огромно удоволствие докато го четях :))))))))))))
Приеми моите комплименти :)))Най-искрени :)


докато го писах. Животът е хубав! :))))))))
цитирай
9. swan16 - Страхотен разказ- поздравления! ...
16.06.2010 14:02
Страхотен разказ- поздравления! По действителен случай или просто така? ;)
цитирай
10. rossasommer - Нека го наречем
16.06.2010 17:31
swan16 написа:
Страхотен разказ- поздравления! По действителен случай или просто така? ;)


забавна хрумка :) Благодаря за прочита :)
цитирай
11. pumona - Хареса ми, и то...
19.06.2010 12:25
много. Приятно четене, увличащо четене..., търсещо повече... намерих го... като завършек във фантазията ми...
Успех Россасомер!
цитирай
12. rossasommer - Радвам се
19.06.2010 13:14
че си намерила това, което търсиш. Някой ден ще ми разкажеш за твоя завършек, ок? :)
цитирай
13. benra - това
22.06.2010 15:01
доказва,че красотата не е единствено форми,цветове и извивки, тя е нюанси, тембър, усмивка, поглед...
Между другото познавам доста двойки, в които жената води по възраст и всичките са щастливи и във всичките мъжете обожават половинките си.Едва ли е случайно
цитирай
14. rossasommer - И аз познавам
23.06.2010 14:56
такива двойки.Майката на моя приятелка е 10г. по-възрастна от съпруга си. И те си имат своите върхове и спадове. Нищо не е еднозначно. От една страна, подобна връзка мобилизира жената да не се отпуска и да се старае да е винаги във форма. От друга страна това постоянно старание генерира след определена възраст страшен стрес и може да погуби жената. С две думи - всичко си има своята цена, всеки преценява дали може да я плати. Лошо е когато някой се кефи на ползите, които извлича, а като дойде време да плати сметката е сърдит на целия свят :)
цитирай
15. pumona - Така е,
23.06.2010 23:30
жената е жива, когато има състезание. Влезе ли в зоната на комфорта, е...ла се е у г...зо хахаха
Това е под сурдинка речено, да знаеш, иначе, ще ти разкажа.... ама друг път...
Поздрав Росса
цитирай
16. rossasommer - Чакам го
24.06.2010 15:58
pumona написа:
жената е жива, когато има състезание. Влезе ли в зоната на комфорта, е...ла се е у г...зо хахаха
Това е под сурдинка речено, да знаеш, иначе, ще ти разкажа.... ама друг път...
Поздрав Росса


Търпеливо "другото път" :)
цитирай
17. анонимен - каталог одежды скачать
18.10.2012 19:29
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://nogti-gelem.ru/user/pyncdinablapy/>интернет магазин китайской одежды москва </a> модные платья <a href=http://video-prikol.su/user/Deneerelo/>купить сумки dakine </a> пошив платьев на заказ <a href=http://dejavu.ua/>ирландские платья </a> магазин бижутерии ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra direct </a> - australia online Buy Kamagra Oral Jelly : Super Kamagra london : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Order Kamagra with c.o.d. </a> - Cheap prices on Kamagra
цитирай
18. анонимен - купить красивое платье большого размера
19.10.2012 05:23
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.vnarchive.com/user/erarSpeardy/>одежда интернет магазин украина </a> интернет-магазин детский трикотаж <a href=http://www.ligwerker.co.za/forum/member.php?action=profile&uid=128159>мужские осенние куртки </a> интернет магазин женской одежды wildberries <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазин сумки женские украина </a> выкройки юбок ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly suppliers online te koop </a> - Buying online Kamagra online fast delivery : Kamagra tablets real estate : <a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly australia free shipping ajanta pharma </a> - Kamagra Oral Jelly suppliers Europe sildenafil citrate
цитирай
19. анонимен - онлайн под платьем
19.10.2012 14:24
Привет Всем!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://forum.jtech.com.ua/member.php?14402-Drekappasia>копии платьев </a> шапка женская <a href=http://directx11.su/user/UndodaDah/>платье топ </a> школьные сумки для девочек купить <a href=http://dejavu.ua/>платье сзади </a> купить солнцезащитные очки ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://super-kamagra.blog.hr/>order Oral Jelly Buy Kamagra </a> - Order Kamagra with c.o.d. : Online drug stores Kamagra UPS : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg without prescription sildenafil citrate </a> - viagra cialis london kamagra
цитирай
20. анонимен - бурда платья
19.10.2012 23:33
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://xxaudio.net/user/plopeLogdooks/>где купить бижутерию </a> штаны галифе женские <a href=http://skachat-progi.ru/user/doriodoggib/>интернет магазин одежды мода </a> оптовая молодежная одежда <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>где купить мужские сумки </a> аксессуары ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>vergelijking cialis kamagra </a> - new york Kamagra about viagra : get Online Kamagra lowest price : <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>get Online Kamagra Orders c.o.d. </a> - benefits of Kamagra
цитирай
21. анонимен - лен одежда интернет магазин
20.10.2012 02:35
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.mangrovenforum.at/member.php?action=profile&uid=187268>каталог магазинов одежды москвы </a> рубашки женские <a href=http://dorama.forsite.org/user/Beimbterice/>платье для крещения </a> детская одежда новорожденных интернет магазин <a href=http://dejavu.ua/>прямое платье </a> модная мужская одежда ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>overnight cash on delivery Kamagra online without a prescription </a> - Kamagra Soft tabs ED : Kamagra opis dzialania : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Fedex overnight Kamagra drug store </a> - Super Kamagra university of kentucky
цитирай
22. анонимен - formalab одежда
20.10.2012 16:45
Уважаемые господа!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://forum.mobileweava.mobi/member.php?action=profile&uid=388847>одежда для малышей интернет магазин </a> магазин одежды мужской <a href=http://monartreklam.com/user/icechalaY/>бомбер кофта купить </a> купить платье недорого большие размеры <a href=http://dejavu.ua/>распродажа зимних пуховиков </a> джинсы узкие мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-online.blog.hr/>overnight Kamagra </a> - Kamagra Oral Jelly suppliers australia ajanta pharma : Kamagra Oral Jelly UK genuine : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>wirkung von Kamagra </a> - Kamagra tablets paypal
цитирай
23. анонимен - купить органайзер для сумки
21.10.2012 01:35
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://systemsa.org/user/EsoboneZose/>купить костюм найк </a> женская одежда интернет магазин недорогой одежды <a href=http://dasapolstulu.narod2.ru/>платья интернет недорого </a> как выбрать бижутерию <a href=http://autotriumf.ru/user/Abasoribiopay/>дорожный рюкзак купить </a> купальники фото ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Kamagra 100mg calgary </a> - online drug stores Kamagra where to Buy : Kamagra Jelly Cheapest : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>vergelijking cialis Kamagra </a> - Buy cheap kamagra and have a wonderful Sexlife ajanta Kamagra super Kamagra online sildenafil citrate
цитирай
24. анонимен - купить детскую обувь котофей
22.10.2012 12:19
Привет!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.erc-spb.ru/user/beendaamelP/>галифе мужские </a> распродажа avon <a href=http://bambyla.ru/user/Heascaneurn/>схема вязания платья сарафана </a> одежды интернет магазин <a href=http://vizacz.com/user/engaseutete/>видеть себя в платье </a> купить рюкзак переноску ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra 100mg nizagara </a> - Kamagra turquoise :.pharmacies Kamagra pills .:<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Buyers of bulk Kamagra </a> - Kamagra stockholm
цитирай
25. анонимен - прямые платья
01.11.2012 14:46
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://themm.ru/user/FlitlyFIg/>видео под платьем </a> бюстгальтер купить <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-обувь-rieker»>купить обувь rieker</a> купить мужской костюм магазин <a href=http://moviesmob.pp.ua/index.php?subaction=userinfo&user=Flueltscush>интернет магазин одежды россия </a> солнцезащитные очки интернет магазин ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>overnight us delivery on Kamagra </a> - kamagra for woman : about Kamagra : Discount for re 5 7 % <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg get male impotence </a> - Kamagra Oral Jelly free shipping
цитирай
26. анонимен - интернет магазин одежды ташкент
02.11.2012 01:20
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://chuna-sport.ru/user/Suignrichmich/>одежда для девочек </a> бижутерия брендовая <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#sale-распродажа»>sale распродажа</a> обруч для волос <a href=http://balkon.ws/user/Orerlyevewava/>каталог одежда москва </a> джинсы мужские ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Kamagra without prescription mastercard accepted </a> - viagra Kamagra university of kentucky : viagra kalnagra Kamagra : Discount for re 5 7 % <a href=http://get-kamagra.blog.hr/>kamagra tablets for sale </a> - Kamagra Oral Jelly check
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rossasommer
Категория: Забавление
Прочетен: 115286
Постинги: 21
Коментари: 292
Гласове: 762
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031