Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2010 19:06 - 24 часа секс
Автор: rossasommer Категория: Тя и той   
Прочетен: 7138 Коментари: 15 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-после успя да си нареди нещата идеално. Отне й време, но усилията си струваха. Проблемът беше не в недостига на мъже, на този свят мъже да искаш. Проблемът беше в ограниченото време, с което разполагаше – 24 часа, веднъж на всеки две седмици.

Беше от онези жени, за които мъжете разказват легенди. Легенди, които се случват само на другите и никога на тях самите. Жена, родена за секс. Винаги готова за секс. Жена -
приказка. И като в приказките - женена за мъж без фантазия, обикновен, свестен до глупост. Мъж, за когото 10 минути „калугерската” веднъж на двата месеца беше повече от достатъчно.

Не и за нея обаче. Затова откак от фирмата му взеха да го пращат за стока на другия край на България, тя сметна, че Господ е чул молитвите щ. Не можеше да бъде иначе. Той тръгваше на път във вторник по обяд и се връщаше в сряда по обяд. За тези 24 часа тя трябваше да успее да си отземе всичкия секс, който той не се сещаше и/или не можеше да й даде. Така и не го беше питала кое от двете.

Отначало ползваше старото си гадже. Не че беше лошо, ама той си падаше по захаросаната романтика, от която я втрисаше. Докато се сети да я заведе в спалнята, то си ставаше 2-3 часа през нощта. Там пък един час целуване, после още час шепнене на ушенце, докато накрая й писнеше и го яхнеше ей тъй, насред приказките му. Наум си го кръсти "Словослагателя", щото дори и като го чукаше, оня не млъкваше. След третия път се отказа – от скъпоценните й 24 часа той опропастяваше 90%.

На коледния купон на мъжовата й фирма се запозна с друг един, наглед много перспективен. Той пристигна у тях късно същия вторник, понесъл бутилка червено вино и пакетче фъстъци. Да се смееш ли, да плачеш ли! Кой пие червено вино с фъстъци, бе?! При това небелени? Тръгна да се прави на мъж, взе да налива виното, бутна чашата, разля по табуретката и килима. И стои като побит камък - нито му иде наум да грабне салфетка и да попие, нито да се помести нанякъде. Тя изтича за парцала и бърса яростно докато отдавна нямаше нищо за бърсане. Наум си го кръсти "Сръчко".

Сръчко беше похотлив за петима. Напомняше щ онези дразнещи, разглезени до безобразие пудели, дето докато не оближат цялата ти физиономия, не мирясват. Какъв секс да правиш с такъв? Изпрати го на бърза ръка да си ходи. В остатъка от нощта лежа сама в леглото и сто пъти прехвърля номерата, записани в gsm-a си. Нито едно от тях не й вършеше работа. Явно, трябваше да потърси нещо ново.

За следващите 24 часа се подготви отдалеч. Вече не искаше да губи нито минута с неграмотници. Затова си спретна нещо като своеобразен кастинг: насрочи си срещи за 13ч., 16ч. и 19ч. с трима различни мъже. Ако някой от тримата й харесаше, щеше да му звънне да се видят отново в 21ч. и да прекарат нощта заедно. Все един щеше да й грабне окото.

Този от 13ч. беше нисък и набит. Влезе у тях, съблече си делово канадката и веднага я награби. Ей така, още в коридора. Имаше твърди устни и силни ръце. Без усилие я вдигна като перце и я отнесе в спалнята. Беше директен, без обаче да е груб. Просто му се правеше секс и не си губеше времето. Заби го направо, без увертюри, без финтифлюшки, точно в целта. Устните му не слязоха от устата й, така че виковете й заглъхнаха в него. Доведе я до оргазъм изненадващо бързо и лесно. Изригна секунди след нея, върху пъпа щ. После направи нещо неочаквано. Коленичил, бавно и старателно размаза горещата лава върху корема й, после нагоре, към гърдите. Това я възбуди неимоверно. Хлъзгавите му пръсти обхванаха зърната й. Не знаеше какво прави с тях, но я подлудяваше. Изпразни се още веднъж, гледайки го невярващо. Наум си го кръсти "Директния". Реши, че ще е този.

Точно в 16ч. вторият позвъни на вратата. Не че имаше желание за нова среща, но в унеса от първия беше забравила да му звънне да не идва. Както и да е, вече беше тук, така че отвори и се стъписа. Мъжът отвън беше съпругът на приятелката й. Ужас! Оня обаче грам не се притесни, сякаш я виждаше за пръв път. Влезе усмихнат. Тя като настръхнала котка чакаше кога ще престане с играта. Но той се държеше като напълно непознат. Извади от бездънните джобове на якето си бутилка "Преслав", любимите й "Merci", три портокала и някакви дребни шоколдови курабийки. Като факир откри подходящи чаши, наля и на двамата и седна отсреща й. Видял напрежението в погледа й, небрежно изрече: "Ако не ти харесвам, давай изобщо да не се запознаваме и да си ходя. Но поне наздраве за срещата!"

Реши, че я прави на луда. Но пък защо да не влезе в играта му и да не се позабавлява и тя? Каза му името си, гледайки го право в очите. Нищо в него не трепна. "Аз съм Евгени, приятно ми е!". Евгени, на баба ми хвърчилото! Явно мисълта се е изписала на лицето й, защото оня се засмя и рече: "Ти май нещо не вярваш, а? Ето ти шофьорската ми книжка, виж сама!" Мамка му, верно! И беше с цели 5г. по-млад от мъжа на приятелката й. Дори не му беше брат. То все бива прилика, ама чак пък такава! Реши да не му казва, че се е припознала. Толкова години слушаше какви ли не легенди от приятелката си за способностите на мъжа й в леглото. И само й течаха лигите. Сега щеше да е почти като да й го начука с мъжа й.

Стана й нетърпеливо-любопитно и изгълта на един дъх коняка си. Мъжът не понечи да й налее втори път, просто я повали на дивана. Веднага усети перверзника в него. Ръцете му шареха и разголваха, стискаха, галеха, пляскаха. С огромно умение осмукваше всяка нейна издатинка, всяка вдлъбнатинка, всяко нокътче. Тя полудя в ръцете му. Нямаше нужда да нагаждат ритъма си един към друг, бяха родени в един и същи ритъм. Отдадено докрай правиха секс. Като за последно. Много жилав и гъвкав мъж, истинско чудо. За два часа минаха на вентилатор цялата Кама сутра. Наум си го кръсти "Перверзника". Реши, че ще е този.

Остана последния за деня, този за 19ч. Честно казано, беше се преситила от секс. Но беше в настроение, затова реши да не отменя срещата. Просто ще отидат да пийнат по нещо наблизо. Няма да го кани в къщи.

Беше много по-млад от първите двама. Стана й забавно. Тъкмо ще си поиграе на детска градина. Днес й е тръгнало на игри. Младежът обаче беше всичко друго, но не и хлапак. Държеше се мъжки, сериозно и овладяно. Гледаше я през цялото време право в очите. Не каза нито една излишна дума. Жалко, че с него няма да се стигне до секс. Беше прекалено млад и чак неприлично красив.

Не се усети кога го покани в къщи. Седнаха в хола, на свещи. Наля от коняка на Перверзника, сложи на масата плодове. Говориха си дълги часове, за всичко и нищо. Прескачаха от тема на тема и винаги беше интересно, и все имаше какво да си кажат. Не помнеше от години да е разговаряла с някого така. Ненаситно. По неподозиран начин разговорът им силно я възбуждаше. Беше странна възбуда, не толкова за тялото, колкото за ума. Наслаждаваше се на думите, излизащи от устата му, на галещия му тембър, на приглушената интонация.

Нежното му докосване я извади от унеса. Взря се в разширените му зеници. Прочете поканата в тях. Прокара ръка през косата му. После го привлече към себе си. Целуваха се повече от вечност, бавно, сладко, дълбоко. Вкусът му беше замайващо-неустоим. Някъде след хиляда години продължи с устни надолу по гърлото му. И още по-надолу. Игривият й език се заигра с ямката на пъпа му, след това продължи пак надолу. Той само вдиша дълбоко и задържа въздуха в дробовете си.

Не искаше да го измъчва повече, затова бързо разкопча дънките му. Това, което изскочи от там, успя да шашне дори нея, видяла толкова мъже. Беше огромен! Би се заклела, че няма такива, но опровержението я гледаше от упор. Смирена някак изведнъж, тихо сведе глава над него. Вложи цялата си душа в това, което правеше. Цялата си нежност и умение. Стоновете му я насочваха безпогрешно. За пръв път правеше това без да й го искат, за собствено удоволствие. Чувстваше се като жрица на олтара на абсолютната мъжественост. Забрави напълно за себе си. И точно тогава той се пресегна и я вдигна. Смъкна с един само жест бельото щ и просто я наниза отгоре си. Усещането беше несравнимо. Горещо, разкъсващо, болка и удоволствие едновременно. Каквато и поза да опитваха, все беше невъзможно да влезе целия. А им се искаше, и на двамата. Някъде между опитите свършиха заедно. После пак. И пак. Заспаха призори, прегърнати.

Изпрати го малко след десет сутринта. Тъкмо навреме, за да вземе душ и да оправи къщата. В ума си го кръсти "Малкия". После размисли за миг и прибави "с големия".

Остана щ само да реши кого от тримата да избере. Всеки я привличаше и възбуждаше по различен начин. Директния я грабна с мълчанието и страхотните неща, които правеше с гърдите щ. Мъжете толкова рядко се сещат да продължат и след като са свършили! Перверзника я завладя с пълната си откритост. С него можеше да осъществи и най-лудите си фантазии. У Малкия я подлудяваше младежката невинност, съчетана с невероятна мъжественост.

 

Не можеше да избере. После я досмеша – а защо да избира, като може да ги задържи и тримата! Вчерашния график я устройваше напълно. Идеалните 24 часа!

 

После се прибра мъжа щ, бесен. Уволнили го от работа.




Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ха-ха-ха!!!!Идеалния завършек.
17.06.2010 19:31
Ха-ха-ха!!!!Идеалния завършек.
цитирай
2. rossasommer - Досущ като в живота :)
17.06.2010 19:45
анонимен написа:
Ха-ха-ха!!!!Идеалния завършек.


Защо да е добре като може да е зле :) А може и да е "справедливост свише", знам ли :)
цитирай
3. rossasommer - Благодаря :)
17.06.2010 23:03
shtrakalka написа:
А ти пишеш невероятно. Впечатлена съм и от правописа ти, толкова малко такива останаха тук.


Правописът и правоговорът са първо уважение към самия себе си и после към тези, с които комуникираме. То е нещо като дрескод, по него лесно се разпознава един човек :) Имаме прекрасен език, ужасно ми липсва тук.
цитирай
4. olivershanti - А може ли
18.06.2010 00:01
телефончето на дамата? Проявявам огрооооооооооооооооооооооомен интерес :)
Мисля да предложа работа на мъжа й, хаха :)

Весело, отдавна не бях чел по-забавен разказ с неочакван край. Кефиш!
цитирай
5. rossasommer - Младежо :)
18.06.2010 00:21
Това е просто разказ, с неочакван край :) Радвам се, че си се забавлявал :)
цитирай
6. osi4kata - върховна проза
18.06.2010 05:36
поздрави
цитирай
7. compassion - Фантазията е добър слуга
18.06.2010 11:40
на господаря ум, но е чирак при майстора интуиция. Тази МОЯ мисъл ми се роди като те прочетох. Невероятно как разностранно може да бъде влиянието дори само на мисълта за секс. Явно, на мен ми действа философски. Интересно пишеш, интелигентно и остроумно.
цитирай
8. swan16 - Много добро хрумване, както и из...
18.06.2010 12:34
Много добро хрумване, както и изказ! Браво, поздравления. Нямам търпение да прочета следващия. Хубав и успешен ден :)
цитирай
9. rossasommer - Чирак "фантазия"
18.06.2010 13:07
compassion написа:
Фантазията е добър слуга на господаря ум, но е чирак при майстора интуиция. Невероятно как разностранно може да бъде влиянието дори само на мисълта за секс.


Дано не се разсърдиш, че нищо не разбрах :( И двамата господари - ум и интуиция ме натириха :( Много съм си измисляла!

Извън кръга на шегата: благодаря за прочита.
цитирай
10. rossasommer - По-кротко, момиче :)
18.06.2010 13:10
swan16 написа:
....Нямам търпение да прочета следващия....


В момента уж чета за изпит, а в ума ми само щуротии :) Разказът е стар, но сериозно ремонтиран, почти като нов :)
цитирай
11. rossasommer - Върховна проза. . . Върховна про...
18.06.2010 13:13
osi4kata написа:
Върховна проза...


Върховна проза?! Не, разбира се. Но се забавлявам искрено докато пиша щуротии. Радвам се, че и на теб ти е било забавно :)
цитирай
12. karambol5 - Беше ми повече от забавно :)))))...
18.06.2010 17:47
Беше ми повече от забавно :)))))
Написаното е невероятно и забавно и свежо :))))))
цитирай
13. compassion - Отношенията са различни
19.06.2010 21:58
При господаря, слугата само изпълнява заповеди и нареждания, т.е. не твори.
При чирака и майстора отношението е като между ученик и учител, т.е. чирака се учи как да използва знанията и уменията на майстора, и не само твори, но може и да надмине учителя си по майсторство ... понякога.
Така, че фантазията би дала по-добри резултати, ако е в ролята на ученик при учителя интуиция, отколкото, ако е слуга при господаря ум. Надявам се сега да е по-ясно. Егото се перчи с ум, но без душата, не може да твори. Ако те интересува наистина повече, можеш да прочетеш мнението ми тук:
http://compassion.blog.bg/drugi/2008/09/24/zadyljitelno-chetivo-za-vsichki-blogari-ili-ogledaloto-ot-ko.237038
цитирай
14. rossasommer - Жега
20.06.2010 14:20
karambol5 написа:
Беше ми повече от забавно :)))))
Написаното е невероятно и забавно и свежо :))))))


тогава се надявам да си се освежил. При жегата в Бг това е само плюс :)
цитирай
15. rossasommer - Интересуваме, разбира се!
20.06.2010 14:22
compassion написа:
При господаря, слугата само изпълнява заповеди и нареждания, т.е. не твори.
При чирака и майстора отношението е като между ученик и учител, т.е. чирака се учи как да използва знанията и уменията на майстора, и не само твори, но може и да надмине учителя си по майсторство ... понякога.
Така, че фантазията би дала по-добри резултати, ако е в ролята на ученик при учителя интуиция, отколкото, ако е слуга при господаря ум. Надявам се сега да е по-ясно. Егото се перчи с ум, но без душата, не може да твори. Ако те интересува наистина повече, можеш да прочетеш мнението ми тук:
http://compassion.blog.bg/drugi/2008/09/24/zadyljitelno-chetivo-za-vsichki-blogari-ili-ogledaloto-ot-ko.237038


Благодаря за линка. Чета задълбочено и се опитвам да осмисля. Благодаря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rossasommer
Категория: Забавление
Прочетен: 115295
Постинги: 21
Коментари: 292
Гласове: 762
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031